Avís legal

 • Aquest és un lloc web que El Centre del Romànic de la Vall de Boí posa a disposició de tots els usuaris i usuàries de la xarxa Internet. El seu objectiu és subministrar servei i informació a tots aquests usuaris i usuàries i, així mateix, projectar i donar a conèixer el Romànic de la Vall de Boí.
 • Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.
 • El Centre del Romànic de la Vall de Boí no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d’enllaços o altres sistemes.
 • El Centre del Romànic de la Vall de Boí no es fa responsable de l’ús per tercers de la informació continguda, si bé caldrà atenir-se a les advertències que constin per determinats documents i aplicatius.
 • El Centre del Romànic de la Vall de Boí no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
 • Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so, bases de dades i qualsevol altre material, són propietat de El Centre del Romànic de la Vall de Boí, o bé de tercers.
 • El Centre del Romànic de la Vall de Boí es reserva el dret de canviar, modificar, ampliar continguts, informacions, aplicatius, etc. d’aquest lloc web en qualsevol moment i sense previ avís.
 • L’interès de El Centre del Romànic de la Vall de Boí és que aquest lloc web funcioni amb la màxima eficàcia i compleixi la finalitat per a la qual ha estat creat i es manté, posant tots els mitjans raonables per aconseguir-ho, però no es responsabilitza de possibles malfuncions i anomalies en el seu funcionament.
 • El Centre del Romànic de la Vall de Boí podrà modificar els termes i condicions que apareixen en aquesta pàgina web i, per tant, li aconsellem que els consulti amb una periodicitat raonable per si s’hi produeixen canvis. Totes les modificacions que s’introdueixin entraran en vigència en el mateix moment de la seva publicació en aquest lloc web.
 • L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació dels termes i condicions continguts en aquesta pàgina web.
 • D’acord amb l’aplicació del Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD, el Consorci del Patrimoni Mundial de la Vall de Boí ha modificat la seva Política de privacitat https://www.centreromanic.com/ca/politicadeprivacitat), la qual regeix el tractament de les seves dades de caràcter personal en la seva relació amb el Consorci.
 • A diversos apartats del web hi ha formularis a disposició dels usuaris, en els quals se sol·liciten dades de caràcter personal per tal d’atendre les peticions.
 • En compliment del RGPD, totes les dades que ens lliureu a través de la pàgina web seran tractades d’acord amb la legalitat vigent i en cap cas seran cedides a tercers, sense l’autorització expressa dels interessats.
 • En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació sobre les dades personals facilitades, presentant un escrit a l’adreça postal del Consorci del Patrimoni Mundial de la Vall de Boí, carrer del Batalló num 5, 25527 Erill la Vall (Vall de Boí, Lleida) Info@centreromanic.com, indicant com a assumpte “RGPD, Exercici Drets”. A tal efecte, posem a la vostra disposició un imprès de sol·licitud d’exercici dels vostres drets (https://www.centreromanic.com/ca/protecciódedades) en matèria de protecció de dades personals, que podeu emplenar i enviar-nos tant per correu postal com electrònic en els termes indicats. 

Per a qualsevol aclariment, informació, suggeriment, queixa, etc., podeu utilitzar la bústia de suggeriments d’aquesta web o adreçar-vos a:
 
Centre del Romànic de la Vall de Boí
C/ del Batalló, 5 
25528 Erill la Vall
Tel. 973 696 715

19 de juny

Sant Climent de Taüll

TANCADA

El proper 19 de juny Sant Climent de Taüll estarà TANCADA per tasques de manteniment del mapping de 11 a 17h.

Disculpin les molèsties.