Visita · Preguntes freqüents

Les entrades es poden comprar individualment a cada església en el moment de la visita. A la primera església que visiteu o al Centre del Romànic podeu comprar també una entrada conjunta per visitar vàries esglésies (consulteu aquí els horaris)

A més, posem a disposició dels visitants el servei de compra online de les entrades.

Són vàlides per més d’un dia, inclouen l’entrada a Sant Climent de Taüll amb la projecció del vídeo mapping i caduquen quan estan gastades totes les visites.

Sí, en les dates de major afluència es preveuen en horaris preestablerts visites guiades. 

Fora dels horaris preestablerts, durant tot l’any, les visites guiades per grups o particulars s’han de fer amb reserva prèvia.

Més informació sobre les visites guiades aquí!

No, no es fan reserves prèvies. Us podeu dirigir directament a l’església. Consulteu els horaris d’obertura i de projecció del mapping aquí.

Les distàncies entre els pobles són molt curtes. El transport va a càrrec del visitant amb el seu  mitjà de transport particular. Consulteu aquí la informació de com arribar a les esglésies. 

Si us agradar caminar, també podeu fer la ruta entre els pobles a peu. A la pàgina web de l’oficina de turisme de la Vall de Boí trobareu mapes de senderisme. 

Si sou una entitat i esteu interessats en organitzar algun esdeveniment a les esglésies del conjunt romànic de la Vall de Boí  (actes, presentacions, concerts, exposicions …), contacteu directament amb nosaltres enviant la vostra proposta al correu info@centreromanic.com

19 de juny

Sant Climent de Taüll

TANCADA

El proper 19 de juny Sant Climent de Taüll estarà TANCADA per tasques de manteniment del mapping de 11 a 17h.

Disculpin les molèsties.