Romànic per nens i nenes

Tresors que ens parlen

Us proposem una activitat familiar en forma de joc de pistes per descobrir els tresors del conjunt d’esglésies romàniques de la Vall de Boí!

Us podeu descarregar el joc (el podeu imprimir  a doble pàgina i plegat per la meitat us quedarà com un fulletó) o demanar-ne un exemplar al Centre del Romànic a Erill la Vall o a l’església per on comenceu la visita.

Sabreu trobar tots els tresors? Bona sort!

Dossier educatiu

L’art sempre ha sigut un mitjà d’expressió que representa la societat del seu temps. Les esglésies romàniques de la Vall de Boí són una mostra de la societat medieval que ha perviscut fins els nostres dies.

Els temps han canviat i la nostra concepció del món també, per això necessitem certes eines per entendre el significat d’aquest art.

El dossier educatiu que presentem pretén donar suport a l’estudi i interpretació de l’art romànic per a tot aquell que vulgui conèixer el sentit i significat d’aquest art fascinant.

Acoloreix el romànic

Converteix-te en pintor i acoloreix les esglésies romàniques de la Vall de Boí!

 Descarrega’t els dibuixos i pinta les esglésies al teu gust:

Mapping didàctic

El vídeo mapping comentat de Sant Climent de Taüll és un recurs educatiu adreçat a centres escolars i grups interessats en aprofundir en el coneixement del romànic en el seu temps de lleure.

S’ofereix sota demanda, amb reserva prèvia, en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

El vídeo mapping comentat té una duració d’uns 20 minuts i el cost de la reserva és de 30,00 € per grup + entrada a l’església.

Per fer la reserva d’aquest recurs, contacteu amb el Centre del Romànic al 973 69 67 15 o info@centreromanic.com.

Sol·licitud de Mapping didàctic

Empleneu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.